Μέσω της ανάπτυξης στρατηγικών συνεργασιών με πολυεθνικές και δυναμικές Ελληνικές φαρμακευτικές εταιρίες, η εταιρία μας διαθέτει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο εξειδικευμένων φαρμάκων και γεωργικών λιπασμάτων, καθώς επίσης και μεγάλη ποικιλία διάφορων γεωργικών ειδών και εργαλείων.

Γεωργικά Φάρμακα

Μέσω της ανάπτυξης στρατηγικών συνεργασιών με πολυεθνικές και δυναμικές Ελληνικές φαρμακευτικές εταιρίες, η εταιρία μας διαθέτει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο εξειδικευμένων φαρμάκων. Η συνεχής ανάπτυξη και εξέλιξη με στόχο την αποτελεσματικότερη φυτοπροστασία και θρέψη των φυτών, ανάγει την εταιρία μας σε μια από τις σημαντικότερες στο χώρο των γεωργικών φαρμάκων, λιπασμάτων και πολλαπλασιαστικού υλικού.


Συγκροτήματα Αρδευτικών Δικτύων

Ο τομέας της εγκατάστασης αρδευτικών δικτύων αποτελεί την πρώτη και μακροβιότερη δραστηριότητα των Εταιριών μας. Μακροχρόνιες συνεργασίες με εταιρίες βαρόμετρο για την Ελληνική γεωργία, καθιστούν τη Produit Agricole τη σημαντικότερη εταιρία στη Θεσσαλία στο σχεδιασμό και ανάπτυξη αρδευτικών συστημάτων.


Οινολογικά και Οινοποιητικός Εξοπλισμός

Η ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας σε μια αμιγώς αμπελουργική και οινοπαραγωγική περιοχή, οδήγησε την Εταιρία μας στην εμπορία προϊόντων σχετικά με τον κλάδο και την καθιερώνει σε μια από τις πιο δυναμικές και ολοκληρωμένες σε αυτό τον τομέα.


Θερμοκηπιακός Εξοπλισμός

Κατά το πέρασμα των χρόνων ο Ευρωπαίος καταναλωτής γίνεται όλο και πιο απαιτητικός στην κατανάλωση ποιοτικών αγροτικών προϊόντων. Σ’ αυτό μπορεί να συμβάλει η καλλιέργειά σε σύγχρονα θερμοκήπια, όπου οι συνθήκες είναι απόλυτα ελεγχόμενες.


Διάφορα Γεωργικά Είδη

Οι εταιρίες μας παρέχουν ταυτόχρονα ένα σύνολο διαφόρων γεωργικών προϊόντων που υποστηρίζουν τους καλλιεργητές στις διάφορες καλλιεργητικές τους εργασίες: Δενδροκομικό σχοινί, Ψαλίδια κλαδέματος, Δενδροκομικό σύρμα, Προϊόντα Gripple, Είδη προστασίας εργαζομένων, Πλαστικές δεξαμενές, Μηχανήματα κ.α.


Γαλλικά Φυτά Αμπέλου

Η εταιρία μας ειδικεύετε στην εισαγωγή και διάθεση στην Ελληνική αγορά φυτών αμπέλου του Γαλλικού οίκου Morisson – Couderc.


Ελληνικα